0 0
Jautienos guliašas su morkomis

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
500 g Jautiena
1 vnt Morkos
1 vnt Svogūnai Reikės nedidelio svogūno
2 skiltelės Česnakai
1 Valg. Šaukštas Grietinė Naudokite 30 proc. riebumo grietinę
1 Valg. Šaukštas Kvietiniai miltai
1.5 Valg. Šaukšto Pomidorų padažas Tinka ir kečupas
1 žiupsnelis Imbierai Naudokite maltą imbierą
Sultinys Daržovių sultinio kubelis
Pipirai Malti, juodieji pipirai
Druska
Lauro lapai

Jautienos guliašas su morkomis

  • 30 min
  • Porcijos: 4
  • Paprastas

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 39 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Jautieną supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir pipirais (galima ir jautienos prieskoniais).

2
Atlikta

Susipjaustome griežinėliais morkas, susmulkiname svogūną, česnaką.

3
Atlikta

Įkaitiname keptuvę, dedame jautieną. Kai pradės skirtis jautienos sultys, sudedame morkas.

4
Atlikta

Nedideliame katiliuke užsiviriname vandenį (aš pyliau apie 800ml), pagal skonį dedame daržovių sultinio.

5
Atlikta

Tuomet pakepintą jautieną su morkomis suberiame į sultinį, uždengiame dangčiu ir troškiname.

6
Atlikta

Po dešimties minučių suberiame česnakus ir svogūną, dar troškiname apie 15 min.

7
Atlikta

Per tą laiką mažame indelyje susimaišome grietinę, kečupą ir miltus (jei norite, kad guliašas būtų tirštesnis, dėkite daugiau miltų), kad nebūtų gumuliukų. Supilame šį mišinį, kur troškinasi jautiena.

8
Atlikta

Po 5 minučių paragaujame, įdedame kiek reikia druskos, malto imbiero, lauro lapų, juodųjų pipirų. Patroškiname dar kelias minutes.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Zrazai su rūkyta šonine
Atgal
Zrazai su rūkyta šonine
Žemaičių blynai su faršu
Toliau
Žemaičių blynai su faršu
Zrazai su rūkyta šonine
Atgal
Zrazai su rūkyta šonine
Žemaičių blynai su faršu
Toliau
Žemaičių blynai su faršu

Komentuoti