0 0
Jautienos kepsnys su kadagių padažu

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
700 g Jautiena
6 vnt Kadagių uogos
1 vnt Lauro lapai
2 vnt Pipirai Naudojami du kvapieji pipirai
10 vnt Pipirai Juodieji pipirai
0.33 l Raudonas vynas
2 vnt Svogūnai
2 Valg. Šaukštai Sviestas
1 Arbatinis šaukštelis Druska
1 Arbatinis šaukštelis Cukrus
125 ml Grietinė
1 Valg. Šaukštas Krakmolas

Jautienos kepsnys su kadagių padažu

  • 2 h 30 min
  • Porcijos: 4
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 26 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Prieskonius sugrūsti, 5 minutes pavirti su vynu ir atvėsinti.

2
Atlikta

Mėsą dėti į maišelį, užpilti vynu su prieskoniais, išspausti orą, maišelį užrišti ir padėti į šaldytuvą.

3
Atlikta

Nuluptus svogūnus supjaustyti mažais kubeliais, pakepinti su sviestu, pagardinti druska bei cukrumi ir sudėti ant maišelyje marinuojamos mėsos. Maišelį užrišti ir pradurti.

4
Atlikta

Mėsą dėti į kepimo formą ir iškepti. (apie 2 valandas)

5
Atlikta

Grietinę suplakti su krakmolu, supilti perkoštas ir pertrintas kepsnio sultis, išmaišyti ir užvirinti. Jei reikia, padažą pasūdyti.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Atgal
Troškintas antrekotas su daržovėmis
Šašlykai iš kiaulienos sprandinės
Toliau
Šašlykai iš kiaulienos sprandinės
Atgal
Troškintas antrekotas su daržovėmis
Šašlykai iš kiaulienos sprandinės
Toliau
Šašlykai iš kiaulienos sprandinės

Komentuoti