0 0
Kibinai su kefyro tešla

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
1 vnt Kiaušiniai Kiaušinio kibinams aptepti
Tešlai:
150 g Sviestas
110 g Grietinė
100 ml Kefyras
2 vnt Kiaušiniai
1 Arbatinis Šaukštelis Cukrus
0.3 Arbatinio Šaukštelio Druska
400 g Kvietiniai miltai
Įdarui:
400 g Mėsos faršas Naudokite smulkiai kapotą mėsą arba faršą
1 vnt Svogūnai Reikės didelio svogūno
2 skiltelės Česnakai
Druska
Pipirai
Prieskoniai

Kibinai su kefyro tešla

  • 2 h
  • Porcijos: 5
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

  • Tešlai:

  • Įdarui:

Kaip gaminti

Dalintis

Iš pateikto kiekio gaunasi maždaug 15 kibinų.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Sviestą supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite juos su 400 g miltų. Šį mišinį rankomis trinkite tol, kol svietas visiškai susitrins su miltais ir gausis birus mišinys.

2
Atlikta

Atskirame indelyje išplakite kiaušinius kartu su druska ir cukrumi. Juos sumaišykite su grietine ir visą turinį pilkite į jau turimą birų sviesto ir miltų mišinį.

3
Atlikta

Viską gerai išmaišykite ir pradėkite minkyti tešlą. Išminkyta tešla turi būti minkšta, elastinga, bet nelimpanti prie rankų.

4
Atlikta

Jeigu matote, kad miltų trūksta, įberkite dar šiek tiek, tik svarbu nepadauginkite. Išminkytą tešlą pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.

5
Atlikta

Svogūną ir česnaką reikia smulkiai sukapoti arba sutarkuoti. Visus produktus sumaišykite ir formuokite kibinus.

6
Atlikta

Kepkite maždaug 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 min., kol kibinai gražiai paruduos.

7
Atlikta

Kai kibinai baigs kepti, aptepkite juos kiaušinio plakiniu (arba tik kiaušinio baltymais) ir pakepkite dar kelias minutes, kol kiaušiniais aptepti kibinai gražiai apskrus ir pradės blizgėti.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Tortas Napoleonas su uogiene
Atgal
Tortas „Napoleonas“ su uogiene
Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais
Toliau
Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais
Tortas Napoleonas su uogiene
Atgal
Tortas „Napoleonas“ su uogiene
Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais
Toliau
Šaltibarščiai su marinuotais burokėliais

Komentuoti