0 0
Lietiniai blynai

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
3 vnt Kiaušiniai
220 ml Pienas
160 ml Kvietiniai miltai
1.5 Valg. Šaukštai Sviestas Sviestą naudosime ištirpintą
1.5 Valg. Šaukštai Cukrus
Druska

Lietiniai blynai

Savybės:
    Virtuvė:

    Tešla gaunasi geresnė maišant elektriniu plaktuvu

    • 15
    • Porcijos: 3
    • Paprastas

    Ingredientai

    Kaip gaminti

    Dalintis

    Tešla turi būti pakankamai skysta, kad išlietas blynas uždengtų visą keptuvės plotą, todėl tinkamai pasirinkite keptuvės dydį ir šaukštą blyno išliejimui. Kadangi blynas kepa labai greitai, stenkitės visą blynui reikalingą tešlą išlieti vienu kartu.

    Lietiniai blynai valgomi vieni, su padažu arba su jūsų mėgstamu įdaru.

    (Visited 17 times, 1 visits today)

    Gaminimo eiga

    1
    Atlikta

    Visus produktus sudedame į gilų indą ir iki vientisos masės suplakame elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas).

    2
    Atlikta

    Kelias minutes tešlai leidžiame pailsėti ir gerai įkaitiname keptuvę.

    3
    Atlikta

    Temperatūrą sumažiname iki vidutinės ir liejame po šaukštą tešlos.

    4
    Atlikta

    Paskirstome ją po visą keptuvę ir po kelias minutes kepame iš abiejų pusių, kol lietiniai blynai gražiai pagelsta.

    5
    Atlikta

    Jei keptuvė nepadengta teflonu, ar šiaip labai lipni, tai retkarčiais ją patepame aliejumi suvilgytu skudurėliu.

    Mociute

    Atsiliepimai

    Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
    Makaronų sriuba su vištiena
    Atgal
    Vištienos sriuba su makaronais
    Mielinės spurgos
    Toliau
    Mielinės spurgos
    Makaronų sriuba su vištiena
    Atgal
    Vištienos sriuba su makaronais
    Mielinės spurgos
    Toliau
    Mielinės spurgos

    Komentuoti