0 0
Makaronai su mėsos padažu

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
400 g Makaronai Tradicičkai naudojami spaghetti tipo makaronai
300 g Mėsos faršas
1 vnt Svogūnai Vidutinio dydžio svogūnas
3 Valg. Šaukštai Pomidorų padažas
2 Valg. Šaukštai Aliejus
400 g Konservuoti pomidorai Viena skardinė konservuotų pomidorų be odelės
Druska
Pipirai
Prieskoniai Tinka sausi bei švieži prieskoniai: rozmarinai, bazilikai

Makaronai su mėsos padažu

Pagardinkite šį receptą savo mėgstamu fermentiniu sūriu!

  • 45 min
  • Porcijos: 4
  • Paprastas

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 53 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite mėsos faršą ir šiek tiek pakepinę sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną.

2
Atlikta

Pakepinkite kol svogūnai suminkštės ir mėsos šoneliai gražiai apskrus. Įdėkite pomidorų padažą ir prieskonius, pamaišykite.

3
Atlikta

Galiausiai sudėkite konservuotus pomidorus, mentele juos pasmulkinkite ir troškinkite dar 15 min, kol pomidorai suminkštės.

4
Atlikta

Kol faršas troškinasi, pasūdytame vandenyje išvirkite savo mėgstamus makaronus.

5
Atlikta

Kai makaronai išvirs, nukoškite ir patiekite su pasiruoštu mėsos padažu.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Žemaičių blynai su faršu
Atgal
Žemaičių blynai su faršu
Vištienos vyniotinis su grybais
Toliau
Vištienos vyniotinis su grybais
Žemaičių blynai su faršu
Atgal
Žemaičių blynai su faršu
Vištienos vyniotinis su grybais
Toliau
Vištienos vyniotinis su grybais

Komentuoti