0 0
Plonas, traškus picos padas

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
450 g Kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis Sausos mielės
1 arbatinis šaukštelis Druska
310 ml Vanduo Drungnas
1 Valg. Šaukštas Alyvuogių aliejus
Pabarstymui Kvietiniai miltai
Patepimui Alyvuogių aliejus

Plonas, traškus picos padas

Virtuvė:

Traškus picos padas 4 asmenims.

  • 90 min
  • Porcijos: 4
  • Paprastas

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 32 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Vidutinio dydžio dubenėlį aptepame aliejumi.

2
Atlikta

Atskirame inde sumaišome miltus, mieles ir druską. Tada į šį mišinį pilame aliejų ir drungną vandenį. Iš pradžių pamaišome medine mentele, vėliau viską gerai paminkome rankomis, kol susiformuos švelni tešla.

3
Atlikta

Padedame tešlą ant miltuoto paviršiaus ir dar 3 minutes paminkome.

4
Atlikta

Įdedame tešlą į anksčiau aliejumi pateptą indą, apvoliojame tame aliejuje ir apdengiame maistine plėvele. Padedame į šiltą vietą maždaug valandai arba iki tol, kol tešlos masės pasidarys dvigubai.

5
Atlikta

Kai tešla pakyla, ją paimame ir paminkome apie 20 sekundžių, kol grįš į pradinę padėtį. Tuomet kočiojame ant miltuoto paviršiaus. Iškepus toks picos padas būna traškus.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Žagarėliai su degtine
Atgal
Žagarėliai su degtine
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo
Toliau
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo
Žagarėliai su degtine
Atgal
Žagarėliai su degtine
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo
Toliau
Netikras zuikis iš kiaulienos faršo

Komentuoti