0 0
Traškūs čirviniai blynai

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
1 Stiklinė Kvietiniai miltai
0.5 l Grietinėlė
5 vnt Kiaušiniai
0.5 Arbašinio šaukštelio Kepimo milteliai
2 Valg. Šaukštai Majonezas
0.5 Stiklinės Vanduo
1 žiupsnelis Druska
1 Valg. Šaukštas Cukrus
2 Valg. Šaukštai Aliejus
1 Arbašinis šaukštelis Vanilinis cukrus

Traškūs čirviniai blynai

  • 45 min
  • Porcijos: 4
  • Paprastas

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 46 times, 2 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Kiaušinius labai gerai išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

2
Atlikta

Supilkite aliejų ir grietinėlę. Įmaišykite majonezą, vandenį.

3
Atlikta

Miltų berkite tiek, kad gautųsi kefyro tirštumo tešla.Su miltais įmaišykite kepimo miltelius.

4
Atlikta

Pilkite po samtelį tešlos taip, kad gražiai pasiskirstytų po visą keptuvės plotą.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Atgal
Lazanija su faršu ir bešamelio padažu
Kepti varškėčiai be miltų
Toliau
Kepti varškėčiai be miltų
Atgal
Lazanija su faršu ir bešamelio padažu
Kepti varškėčiai be miltų
Toliau
Kepti varškėčiai be miltų

Komentuoti