0 0
Troškintas antrekotas su daržovėmis

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
800 g Jautiena Naudosime jautienos antrekotą
1 Arbatinis šaukštelis Druska
0.5 Arbatinio šaukštelio Pipirai Juodieji pipirai
2 Valg. Šaukštai Sojų padažas
1 Arbatinis šaukštelis Vegeta
1 Skiltelė Česnakai
2 Valg. Šaukštai Sviestas Naudojamas ištirpintas sviestas
250 ml Sultinys Jautienos sultinys
600 g Bulvės
600 g Morkos

Troškintas antrekotas su daržovėmis

  • 60 min
  • Porcijos: 4
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 23 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Mėsą įtrinti prieskoniniu mišiniu ir grūstu česnaku.

2
Atlikta

Karštoje orkaitėje keptuve ištirpinti sviestą, dėti mėsą ir 10 minučių kepti ant apatinio įkaitintos orkaitės įtvaro.

3
Atlikta

Supilti sultinį (keptuvo dugne nuolat turi būti skysčio), sumažinti ugnį ir kepti. Kepamą mėsą dažnai laistyti kepsnio sultimis.

4
Atlikta

Bulves ir morkas nulupti, morkas supjaustyti 5 cm ilgio gabaliukais. Pakepus 30 minučių mėsą apdėti daržovėmis, retkarčiais palaisyti kepsnio sultimis. Pagardinti druska ir pipirais.

5
Atlikta

Iškepusią mėsą 10 minučių palikti išjungtoje orkaitėje.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Paprasti bulviniai blynai
Atgal
Paprasti bulvių blynai
Jautienos kepsnys su kadagių padažu
Toliau
Jautienos kepsnys su kadagių padažu
Paprasti bulviniai blynai
Atgal
Paprasti bulvių blynai
Jautienos kepsnys su kadagių padažu
Toliau
Jautienos kepsnys su kadagių padažu

Komentuoti