Ingredientai
-
600 g VarškėLiesa
-
4 vnt Kiaušiniai
-
1 puodelis Pienas
-
8 Valg. Šaukštai Manų kruopos
-
6 Valg. Šaukštai Cukrus
-
Sviestas
-
Džiūvėsėliai
-
Sauja Razinos
Kaip gaminti
Gaminimo eiga
1
Atlikta
|
Manų kruopas užpilame puodeliu pieno ir paliekame valandai, kad išbrinktų. |
2
Atlikta
|
Kai manų kruopos išbrinksta, pradėkite likusį gaminimo procesą: į dubenėlį mušame kiaušinių trynius, juos užpilame cukrumi, ten pat dedame varškę ir viską sutriname iki vientisos masės. Galite naudoti blenderį arba mikserį. |
3
Atlikta
|
Vėliau į šią masę pilame išbrinkusias manų kruopas ir gerai išmaišome. Kad varškės apkepas būtų puresnis, kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į gautą masę. Jeigu pageidaujate, tuo pačiu galite įmaišyti saują razinų. |
4
Atlikta
|
Indą, kuriame kepsite varškės apkepą, ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiuvesėliais, taip jis nepridegs. |
5
Atlikta
30 min
|
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 30 min. |