0 1
Varškės apkepas su manais

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
600 g Varškė Liesa
4 vnt Kiaušiniai
1 puodelis Pienas
8 Valg. Šaukštai Manų kruopos
6 Valg. Šaukštai Cukrus
Sviestas
Džiūvėsėliai
Sauja Razinos

Varškės apkepas su manais

Labai skanus varškės apkepas.

  • 90 min
  • Porcijos: 6
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 128 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Manų kruopas užpilame puodeliu pieno ir paliekame valandai, kad išbrinktų.

2
Atlikta

Kai manų kruopos išbrinksta, pradėkite likusį gaminimo procesą: į dubenėlį mušame kiaušinių trynius, juos užpilame cukrumi, ten pat dedame varškę ir viską sutriname iki vientisos masės. Galite naudoti blenderį arba mikserį.

3
Atlikta

Vėliau į šią masę pilame išbrinkusias manų kruopas ir gerai išmaišome. Kad varškės apkepas būtų puresnis, kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į gautą masę. Jeigu pageidaujate, tuo pačiu galite įmaišyti saują razinų.

4
Atlikta

Indą, kuriame kepsite varškės apkepą, ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiuvesėliais, taip jis nepridegs.

5
Atlikta
30 min

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 30 min.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Žemaičių blynai su faršu
Atgal
Žemaičių blynai su faršu
Vištienos vyniotinis su grybais
Toliau
Vištienos vyniotinis su grybais
Žemaičių blynai su faršu
Atgal
Žemaičių blynai su faršu
Vištienos vyniotinis su grybais
Toliau
Vištienos vyniotinis su grybais

Komentuoti