0 1

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
360 g Varškė
80 g Kvietiniai miltai
1 vnt Kiaušiniai Naudokite didesnį kiaušinį (apie 80 g)
7 g Kepimo milteliai
7 g Vanilinis cukrus
40 g Cukrus

Varškės spurgos

  • 45 min
  • Porcijos: 4
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 49 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, vaniliniu cukrumi.

2
Atlikta

Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. (Tešla turi būti minkšta)

3
Atlikta

Imti varškės spurgas arbatiniu šaukšteliu ir drėgnomis rankomis suformavus rutuliuką - įdėti į įkaitintą aliejų. Kepti apie 15 min. Aliejus pakankamai įkaitęs būna, kai jame matosi tokie kaip siūleliai plaukiojantys, o jei rūkti pradeda – tai jau užviręs, perkaitęs.

4
Atlikta

Iškepusias perkelti į kiaurasamtį ar dubenėlį, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų riebalai.

5
Atlikta

Kai varškės spurgos pravėsta, pabarstykite cukraus pudra arba apvoliokite cukruje.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Maskarponės tortas su biskvitu
Atgal
Maskarponės tortas su biskvitu
Zrazai su rūkyta šonine
Toliau
Zrazai su rūkyta šonine
Maskarponės tortas su biskvitu
Atgal
Maskarponės tortas su biskvitu
Zrazai su rūkyta šonine
Toliau
Zrazai su rūkyta šonine

Komentuoti