0 0
Vištienos juostelės džiūvėsėliuose

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
450 g Vištienos krūtinėlė Dvi krūtinėles
1 stiklinė Jogurtas Tinka kefyras ar pasukos
5 Valg. Šaukštai Kukurūzų miltai Tinka ir paprasti, kvietiniai
5 Valg. Šaukštai Džiūvėsėliai
50 g Sūris Džiugas Tarkuotas sūris džiugas
1 vnt Kiaušiniai
Prieskoniai Tinka vištienos prieskoniai, sausos žolelės, itališki ir kiti mišiniai

Vištienos juostelės džiūvėsėliuose

Panašu į greito maisto užkandinėse ruošiamas juosteles tačiau gaminama be riebalų

  • 40 min
  • Porcijos: 2
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis

Kaip panaudosite vištieną – fantazijos reikalas. Galima pjaustyti ją į salotas, galima patiekti, kaip pagrindinį patiekalą su daržovėmis ar ryžiais, galima pasigaminus padažą tiesiog patiekti kaip užkandį.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Vištieną supjaustyti ~2-3 cm juostelėmis. Prieskonius sumaišyti su jogurtu ir užpylus ant vištienos palaikyti pernakt sandariame inde.

2
Atlikta

Kiaušinį išplakti su žiupsneliu druskos. Į džiūvėsėlius berti Džiugo sūrį.

3
Atlikta

Vištienos gabalėlius apvolioti miltuose, tada kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose, dėti ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

4
Atlikta

Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Keptas tinginys su maskarpone
Atgal
Keptas tinginys su maskarpone
Česnakinė sriuba
Toliau
Trinta bulvių ir česnakų sriuba
Keptas tinginys su maskarpone
Atgal
Keptas tinginys su maskarpone
Česnakinė sriuba
Toliau
Trinta bulvių ir česnakų sriuba

Komentuoti