0 0
Vištienos vyniotinis su grybais

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
1 kg Višta
200 g Lašiniai Švieži
300 g Baravykai Džiovinti arba marinuoti
1 vnt Kiaušiniai
Druska
Pipirai Juodieji

Vištienos vyniotinis su grybais

  • 150 min
  • Porcijos: 4
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 35 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Grybus kepkite su kubeliais supjaustytais lašinukais, ataušinkite, sumalkite, įmuškite kiaušinį, berkite druskos ir maltų pipirų.

2
Atlikta

Nupjaukite vištos sparnelius, įpjaukite išilgai nugaros, tada, pradėdami nuo nugaros, kruopščiai mėsą atskirkite nuo kaulų. Paskui ištieskite ją taip, kad odelė būtų apačioje, sūdykite, gardinkite pipirais, tepkite storu grybų ir lašinukų masės sluoksniu, suvyniokite, susiūkite, apsukite marle, vištienos vyniotinį perriškite virvele.

3
Atlikta

Vištienos vyniotinį dėkite į iš vištos kaulų ir sparnelių išvirtą sultinį ir virkite 1-1.5 valandos.

4
Atlikta

Tada išimkite ir paslėkite 3-4 valandoms. Išvyniokite iš marlės, ištraukite siūlus ir pjaustykite griežinėliais. Puoškite raugintais agurkėliais ir virtais grybais.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Varškės apkepas su manais
Atgal
Varškės apkepas su manais
Graikiškos salotos su fetos sūriu
Toliau
Graikiškos salotos su fetos sūriu
Varškės apkepas su manais
Atgal
Varškės apkepas su manais
Graikiškos salotos su fetos sūriu
Toliau
Graikiškos salotos su fetos sūriu

Komentuoti