0 0
Žemaičių blynai su faršu

Pasidalink soc. tinkluose:

Dalinkitės recepto adresu

Ingredientai

Koreguoti porcijas:
10 vnt Bulvės Receptui reikalingos virtos bulvės
6 Valg. Šaukštai Kvietiniai miltai
1 Valg. Šaukštas Krakmolas
1 vnt Kiaušiniai
300 g Mėsos faršas
1 vnt Svogūnai Vidutinio dydžio
1 skiltelė Česnakai
0.5 Arbatinio šaukštelio Druska
Pipirai Malti, juodieji pipirai

Žemaičių blynai su faršu

Prie blynų puikiai tinka grietinės padažas

  • 1 h 10 min
  • Porcijos: 4
  • Vidutinio sudėtingumo

Ingredientai

Kaip gaminti

Dalintis
(Visited 41 times, 1 visits today)

Gaminimo eiga

1
Atlikta

Išsiverdame mėsą (pavyzdžiui, kiaulienos nugarinę) ir ją sumalame mėsmale. (Jeigu naudojate faršą, jį pakepiname).

2
Atlikta

Pakepiname svogūną, česnaką ir sumaišome su mėsa ir prieskoniais. Viską padedame, kad atvėstų.

3
Atlikta

Išverdame bulves su lupena ir kai jos atvėsta, sumalame mėsmale arba sugrūdame bulvių košei skirta trintuve.

4
Atlikta

Įdedame kiaušinį, miltų, krakmolą, druskos ir gerai išminkome, kol visi produktai susimaišys.

5
Atlikta

Pasiruošiame dubenėlį vandens rankoms padrėkinti, miltais pabarstome lėkštę ar pjaustymo lentelę ir drėgnomis rankomis formuojame blynelius: dedame bulvių masės, ant viršaus šaukštą mėsos ir tada vėl bulvių masės. Kraštus sujungiame ir suformuojame plokščią blyną. Padaryti žemaičių blynai dedami ant išmiltuoto paviršiaus.

6
Atlikta

Kai visi blynai suformuoti, įpilkite į keptuvę aliejaus, gerai ją įkaitinkite ir kepkite blynus kol gražiai paruduos.

Mociute

Atsiliepimai

Kolkas niekas neparašė atsiliepimų apie šį receptą
Jautienos guliašas su morkomis
Atgal
Jautienos guliašas su morkomis
Makaronai su mėsos padažu
Toliau
Makaronai su mėsos padažu
Jautienos guliašas su morkomis
Atgal
Jautienos guliašas su morkomis
Makaronai su mėsos padažu
Toliau
Makaronai su mėsos padažu

Komentuoti